Generelt om Etera

Etera er et højt udviklet kliniksystem til patientadministration, journalisering og afregning. Systemet indeholder en lang række funktioner, der understøtter fysioterapeuter, psykologer og mange andre behandlingsklinikker – både med og uden ydernummer.

Du kan opsætte din klinik som solopraksis eller med mange behandlere, herunder også flere behandlere, der deler det samme ydernummer.

Etera er Internet basseret og derfor tilgængeligt via bærbar og tablet både i og uden for klinikken.

Etera bygger på Equus systemet der i mange år har været det mest anvende kliniksystem på markedet.

Aftalebogen i Etera

Aftalebogen i Etera er et fleksibelt modul der giver dig både overblik og detaljerede informationer om egne og kollegers aftaler. Modulet er integreret med behandlingsregisteret og patientregisteret og du kan derfor bruge kalenderen som indgangpunkt for notering af behandlinger, holddeltagelse og meget mere.

Opbygningen af kalenderen er brugerstyret og du kan selv opsætte visningen, så den giver dig og dit personale netop de informationer, som er nødvendige.

Regningsmodulet i Etera

Regningsmodulet i Etere giver dig mulighed for at afregne ydelser med både patienter, kommuner og forsikringsselskaber. Der er automatisk overførsel til “danmark” og med debitorhåndteringen kan du hurtigt får styr på manglende betalinger. Den automatiske regningsgenerering sikre at du hurtigt og effektivt får afregnet og hvor det er muligt sker alt elektronisk. Du kan dog altid udskrive regninger med girokort eller FI-indbetalingskort.

Ydelser fra det overenskomstsikrede ydelsesregister opdateres automatisk så du altid får de rigtige beløb på regningen.

Du kan også oprette eget ydelsesregister med mulighed for momsfri og momsbelagte selvdefinerede ydelser (f.eks. ydelser til selvbetalere, varesalg, m.v.).

Kommunikation i Etera

Etera er udstyret  med et omfattende kommunikationsmodul. Systemet tilbyder fuld elektronisk kommunikation med anvendelse af MedComs standarder, som krævet i overenskomsten (henvisninger, epikriser og afregning til regionen). Desuden kan der sendes og modtages korrespondancebreve (fritekst breve). Etera er naturligvis godkendt af MedCom.

Patienter kan foretage online tidsbestilling og klinikken kan sende automatiske sms- og email-påmindelser til patienter.

Få en prøve-version af Etera. Helt gratis!